Menu
Sepetiniz
Yerli Üretim
Güvenli Alışveriş
Ödeme Koruma

RİELLİ KATYONİK REÇİNE FİLTRASYON MEDYASI

RİELLİ KATYONİK REÇİNE FİLTRASYON MEDYASI
RİELLİ KATYONİK REÇİNE FİLTRASYON MEDYASI
203,27TL
Vergiler Hariç: 169,39TL
  • Stok: Stokta Var
  • Model: STK-0002

PUROLITE KATYONİK REÇİNE FİLTRASYON MEDYASI

Katyonik reçine jelimsi yapıya sahip, kuvvetli asidik özellikte , styren -*divinil benzeri kopolimeri bağlı, düzenli partikül dağılımına sahip katyon değiştirme reçinesidir. Reçine düzgün partikül dağılımı sayesinde kimyasallara ve basınç değişimlerine karşı son derece dayanıklı yapıdadır.

Kapasitesi dolduğu zaman, tekrar rejenere edilebilir yapıda bir reçinedir. Öncelikli olarak bileşenleri geri yıkama ile ayrıştırılır, rejenere edilir, durulaması gerçekleştirilir ve sonra yeniden karıştırılır. Böylece yeni bir servis için hazır hale gelmiş olur.

PUROLITE KATYONİK REÇİNE FİLTRASYON MEDYASI KULLANIM ALANLARI

Küçük IEX veya RO tesislerinden sonra ileri arıtma ünitelerinde

Ham suların direk arıtılma işleminde

Birçok ileri arıtma uygulaması için 0.1 µS/cm’den az iletkenlik gerçekleştiren yüksek çalışma verimi ve kapasitesi.

MB400 popülerliği en fazla kullanıma hazır endüstriyel sınıftan karışık yataktır.

UYGULAMA

Anyonik polielektrolit (anyonik çöktürücü olarakta tabir edilir.) kullanıma hazırlamak amacıyla %0.05 ile %0.1 arasında seyreltilir. Hazırlama çözeltisi genellikle %0.5 olarak, orijinal ürünün karıştırma sırasında suya eklenmesiyle hazırlanır. Atık su karakteristikleri farklı olduğu için optimum dozaj miktarı laboratuvarda jar testi ve işletme denemeleri sonucu belirlenir.

Yorum Yap

Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.
Etiketler: filtrasyon , mineral , medya
Mağazamızdan en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Mağazamızı kullanarak çerezleri kabul etmiş sayılıyorsunuz.
HD Bilişim® | E-ticaret Paketleri ile hazırlanmıştır.